Kunstzinnig
Kunstzinnige Therapie Violet

Gedenkmiddag / Allerzielen

Op zondagmiddag 4 november 2018 van 14.00 – 16.00 uur stelt Praktijk Violet, in samenwerking met de werkgroep van Stichting de Zandse Kerk en Pastor Peters je in de gelegenheid om samen jouw overleden dierbare(n) te gedenken in de Zandse kerk.

Tijdens deze middag kun je binnen lopen voor een kopje koffie of thee met gepaste muziek op de achtergrond.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten waaraan je vrijblijvend mee kan doen, zoals:

Het lezen van passende gedichten.

Of  schrijf de naam van je dierbare overledene op een papier en leg het in het water, hierdoor zal de naam langzaam vervagen.

Je kunt ook een “brief/boodschap” schrijven aan je dierbare(n) overledene(n) die je toevertrouwt aan het vuur buiten in de vuurkorf. De rook neemt de boodschap dan symbolisch mee omhoog.

Je mag ook een glas met een waxine lichtje erin versieren, of een bloemstukje maken en dat meenemen tijdens de tocht naar het kerkhof om op het graf of gedenkplaats neer te zetten. (voor beide wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd)

Rond 16.00 uur maken we met pastor Peters  gezamenlijk de jaarlijkse tocht naar het kerkhof met eventueel het versierde glas met waxinelichtje en/of een bloemetje om dat op het graf of gedenkplaats van onze dierbaren neerzetten.

Het adres is: Zandse kerk, v. Wijkstraat 33, 6851 GL Huissen

Voor de organisatie is het fijn als jij je voor 2 november aanmeld.

Dit kun je doen via de mail :   info@zandse kerk.nl     of tel. 06-14803998

of:   info@kunstzinnigetherapieviolet.nl