Kunstzinnig
Kunstzinnige Therapie Violet

Covid – 19

Dag

Nu we over het hoogte punt van het covid – 19 virus heen zijn en er nog maar weinig besmettingsgevallen zijn, durven wij het weer aan om de deuren te open van Atelier Violet!

Na de nodige maatregelen te hebben genomen voor het atelier en alle materialen ben je weer van harte welkom in het atelier. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat als je komt je niet verkouden bent, geen koorts hebt en geen hoest- of niesbuien hebt. Bij binnenkomst staat er een alcoholhoudende handgel voor je klaar waarmee jij je handen wast. Verder houden we de anderhalve meter afstand aan voor ieders veiligheid.

Je bent welkom voor het “Open Atelier”, workshops en therapie. Wil je meer weten neem dan contact op via deze site. Ik wens je een gezonde tijd toe.

Vriendelijke groet Vera